Katse tulevaisuudessa

E-tyttöjen kausi 2023 päättyi monenlaisissa tunnelmissa. Kauden haaste oli suureltaosin pelaajamäärä, joka koetteli junioreita ja heidän motivaatiota. Hetkittäin oli tilanteita joissa koeteltiin koko joukkueen kasassa pysymistä, mutta haasteista huolimatta juniorit pelasivat kauden loppuun. Kesän peleistä jäi päälimmäisenä hetkittäiset ilot, itkut ja olihan siellä pientä nauruakin.

Mitä opittiin? Nöyränä olemista. “Sinun ei tarvitse olla paras juuri nyt, eikä huomenna. Olet paras juuri silloin kun teet sen minkä osaat. Annat kaikkesi kentällä, harjoituksissa ja ennen kaikkea joukkueelle.”

Kaudelle 2024 lähdimme vajaalla joukkueella. Käärittiin hihat, mietittiin ja pohdittiin mitä vaihtoehtoja meillä on.

Kaveri harkkoihin teema oli menestys. Joukkueeseen liittyi pitkin syksyä ja kevättä niin uusia lajiharrastajia, kuin kauemmin harrastaneita junioreja. Pitkäjänteinen työ jatkuu edelleen niin joukkue, kuin seuratasolla. Yhdessä tekeminen juniori läheisesti on mahdollistanut kolmen joukkueen osallistumisen aluesarjaan, sekä olemme mukana tenavaleirillä Lappeenrannassa, että suurleirillä Oulussa.

Emme pelaa tämän päivän pelejä vaan tulevaisuuden pelejä, kuvailee joukkueita ja heidän sitoutumista mainiosti. Tavoitteenamme on kehittyä kokonaisvaltaisesti joukkuepelaajina sekä yksilöinä. Koulutettu valmennus ja jokaisen juniorin saman arvoinen kohtelu taitotasosta riippumatta on joukkueen ja ennenkaikkea Summan Ponnistuksen peruspilari, josta emme tule luopumaan. “Jokainen on erilainen, jokainen on saman arvoinen!”

<< Edellinen tiedote

Joukkueenjohtaja E-D-pojat