Pirttilä

Oman seurantalon hankkiminen käynnistyi lokakuun 1. 1911 seuran yleisessä kokouksessa, kun valittiin talon rakentamista valmisteleva komitea. Paroni Theodor Bruun vuokrasi tontin seurantaloa varten. Pirttilän tontti sijaitsee Summan kartanon välittömässä läheisyydessä kulttuuriympäristössä. Rakennuslainaa saatiin paroni Bruunilta ja samalla ryhdyttiin omatoimiseen varojen hankintaan. Työt suoritettiin talkoilla.
Pirttilän rakennustyöt aloitettiin loppuvuodesta 1911 ja talon vihkiäiset pidettiin 1.12.1912. Sähkövalot taloon saatiin 1918. Vuonna 1931 taloa kunnostettiin suorittamalla laaja sisäremontti. Pihaa tasattiin, perustettiin urheilukenttä ja rakennettiin sauna ja pidätysputka. Vuonna 1972 saatiin vihdoin peltikatto. 
Myöhemmin tiloja on laajennettu rakentamalla uusi sisäänkäynti, WC-tiloja ja kahvio.


Pirttilää voi vuokrata erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Vuokrattavat tilat ovat sali ja kahvio, yhdessä tai erikseen.

Lyhesti Pirttilästä

Pirttilän kiinteistöä on mahdollista vuokrata. Alla on kerrottu, mitä varusteita Pirttilässä tilojen vuokraajalle on käytettävissä.
Summan Ponnistus haluaa myös tukea paikallisia seuroja ja yhdistyksiä tarjoamalla tiloja käyttöönne edullisesti, esimerkiksi pidempiaikaisista säännöllistä käyttövuoroista voidaan sopia erikseen ja varata vuoro käyttöönne. 

Tutustu Summan Ponnistuksen historiaan

Pirttilää käytetään Summan Ponnistuksen omiin tapahtumiin, kuten kokoukset, pikkujoulut, perinteiset Halloween diskot, yms.

Pirttilää vuokrataan myös muille toimijoille ja se onkin aktiivisessa käytössä. Lue lisää alla olevasta, mitä kaikkea Pirttilässä voi tehdä. Alla olevasta varauskalenterista voit tarkastella varaustilannetta ja tarvittaessa laittaa varausehdotuksen.

Järjestä tapahtumia

Mihin voit Pirttilää vuokrata

Harrastekerhot

Pirttilää voi vuokrata erilaisten harrastusten mahdollistamiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi liikuntakerho lapsille, kuntoliikunta aikuisille tai askartelukerho. 

Häät ja syntymäpäivät

Ennenkun kaikki oli vielä paremmin jne... Pirttilässä tanssittiin häitä usein. No syntymäpäiväjuhlat ovat ainakin pitäneet pintansa.
Lastenjuhlat - mahtuu isompikin porukka, eikä ole oma kämppä kaaoksessa.
Aikuisten synttäreille jytämusaa tai vaikka bändi - eikä ole naapurit hermot kireällä. Muista kuitenkin tarvittaessa asianmukaiset luvat.

Kokoukset

Kokoustaminen onnistuu mainiosti. Kokouskahvit voi keitellä osallistujille sekä kahvion puolella 75" TV-ruutu mahdollistaa myös kokousmateriaalin esittämisen.

Pirttilän varauskalenteri tulossa