Pirttilä 2.4

Arvoisa Lukija, tervetuloa tutustumaan Summan Ponnistuksen uudistuneisiin kotisivuihin… kuten ehkä huomasit jo sivuja selatessa, seurassamme ja sen toimintojen ympärillä tapahtuu nyt ja lähiaikoina paljon – vuosi 2024 tulee olemaan toiminnassamme ikimuistoinen. Ja toivottavasti pelkästään positiivisesti. Satsaukset toiminnan kehittämiseen ovat vaatineet pitkäjänteisyyttä, suunnittelua, rahoitusta ja kaikkea mitä hanketyöhön liittyy. Tämän pienelle seuralle suuren taustatyön vaatineen hankkeen tuloksia tullaan esittelemään näillä kotisivuilla ja tässä blogissa kuluvan vuoden aikana.

Seuran toiminnassa mukana oleminen on kiva harrastus ja sitä voi tehdä hyvin erilaisissa tehtävissä ja sitoutumisen taso vaihtelee jokaisen oman mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan. Jokainen lisäkäsi on meille tärkeä apu, kun kehitämme toimintaa. Toivomme saavamme mukaan lisää yhteisen hyvän kehittämisestä kiinnostuneita toimijoita. Ja unohtamatta ketään harrastajaa, lienee kuitenkin ilmeistä, että lasten ja nuorten harrastaminen ja aktivoiminen liikkumaan on meille enemmän kuin tärkeätä.

Ei varmaankaan jäänyt epäselväksi näitä sivuja selatessa, että pesäpallon harrastaminen on toiminnassa keskeistä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että emme tekisi, tukisi ja harrastaisi muuta. Haluamme myös ylläpitää muita perinteikkäitä harrastusmahdollisuuksia, kuten tanhu ja kuntoliikunta eri muodoissaan. Myös näihin harrastuksiin uusille tekijöille on tilaa, löydät yhteystiedot ja kuvaukset sivuilta.

Toiminnan mahdollistaminen tarvitsee tukijoita. Tuki voi olla taloudellista, materiaalia, palveluja tai yhteistyötä eri muodoissa. Eikä haittaa, jos ette juuri nyt voi olla mukana tukemassa, sen aika voi tulla joskus myöhemmin. Pidämme toimintamme kehittämistä jatkuvana prosessina, jossa teemat ja huomion keskipisteet vuosien aikana vaihtuvat, jotta eri asioihin voidaan panostaa tasapuolisesti. Samalla kuitenkin pidämme perusasiat mielessä ja toiminnan laadun perustana jatkuvuudelle.

Kiitos ja yhteistyöterveisin sekä tervetuloa kesällä Pirttilään!
Summan Ponnistus ry

Jaa artikkeli

Lue lisää artikkeleita