Kotisivujen kehitys

Summan Ponnistuksen kotisivut on nyt uusittu. Ideoita sisällön suhteen tulee tasaiseen tahtiin. Nyt on julkaistu se, mihin käytettävissä olevilla resursseilla on kyetty.

Iso kiitos Studio Ukkosen Antille alustasta ja avusta. Me supolaiset on yritetty luoda sisältöä uusituille sivuille. Ei ole helppoa ollut – meinaan löytää vapaaehtoisia sisällöntuottajia. Mutta ehkä nyt, kun on julkaistu ensimmäinen julkinen versio, saadaan aktivoitua lisää tekijöitä ja tukijoita. Kaikki näkevät, että eihän tuo nyt niin vaikeata ole.

Kotisivutyö on ottanut oman aikansa. Otsikkotasolla asioiden jäsentely ja ideointi vielä sujuu, sisältöä otsikoiden alle on jo haastavampaa tuottaa. Asiat pitäisi ilmaista lyhyesti, ytimekkäästi ja lukijaa kiinnostavasti. Niin, että hän jaksaa lukea tekstin loppuun saakka, moni ei jaksa tätäkään tekstiä lukea.

Yleisilme, kuvat ja logot

Kotisivujen värimaailma noudattaa Summan Ponnistuksen värejä, vihreää, valkoista ja mustaa. Jos sinulla tai perheelläsi on hallussa kuvamateriaalia menneiden vuosikymmenten tapahtumista Pirttilässä, otamme niitä mielellämme vastaan tai skannaamme kuvamateriaalin ja palautamme alkuperäiset. Olisi hienoa, jos kuvissa näkyvät henkilöt on tunnistettu ja nimet mukana, sekä kuvaushetki tiedossa.

Järjestimme maaliskuussa kuvauksen Summan Ponnistuksen joukkueille, osallistujat kuvattiin joukkueittain yhteiskuvaan sekä yksilökuviin. Tarkoituksena tietenkin toteuttaa uusittaville kotisivuille sisältöä.

Summan Ponnistuksen perinteinen mustavalkoinen logo ”SUPO – 1906”-tekstillä ja P-kirjaimella varustettuna on seuran ensisijainen ja helposti tunnistettava tunnus. Sen rinnalle on kehitetty mainosmateriaaliin käytettäviä logoja tai tunnuksia. Näitä esiintyy myös kotisivuilla. Niiden tarkoitus ei ole syrjäyttää perinteitä.

Tarkoitus on ollut tehdä sivuista suhteellisen helpolla ylläpidettävät ja samalla informatiiviset. Tarkoittaa sitä, että sisällön tuottamiseen ei tarvita jatkuvaa, päivittäistä ylläpitoa. Pyrimme kuitenkin tuottamaan materiaalia säännöllisesti teidän vierailijoiden mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Käytettävissä ei toistaiseksi ole viestinnästä vastaavaa henkilöä, jolla olisi vastuullaan myös kotisivujen ylläpito.

Tapahtumat ovat seuralle tärkeitä, ne kokoavat seuran jäsenet, harrastajat ja yleisön yhteen. Tapahtumista tiedotetaan kotisivuilla mahdollisimman näkyvästi ja monipuolisesti. Ajankohtaista osiossa viestimme tulevista tapahtumista sekä merkittävistä asioista seurassa. Tapahtuma kalenterista löytyy joukkueiden kotipelit. Tässä blogissa seurataan merkittäviä seuran tapahtumia.

Summan Ponnistus ry

Jaa artikkeli

Lue lisää artikkeleita